Partenerii Asimag


ASIROM

 

De peste 20 de ani, ASIROM este compania de asigurari traditionala a romanilor, oferindu-le acestora siguranta si confortul de care au nevoie, definind permanent tendintele pietei locale a asigurarilor.

2007 s-a dovedit a fi un an de schimbari majore, care au adus beneficii de imagine notabile pentru ASIROM, ramanand in istorie drept anul cand compania de asigurari s-a alaturat marii familii a Grupului Lider pe piata de asigurari din Europa Centrala si de Est VIENNA INSURANCE GROUP (VIG). ASIROM face parte din grupul celor 40 de companii din regiune care consolideaza echipa VIG.

 


 

 

ASTRA ASIGURARI

 

Compania ASTRA Asigurari a intrat pe piata asigurarilor drept un jucator puternic si stabil înca din anul 1991, cand s-a desprins din fosta companie de stat ADAS, beneficiind astfel de o vasta experienta pe piaţa naţionala si internationala a asigurarilor.

Cu peste 240 unitati teritoriale în toata tara, oferind peste 60 de tipuri de asigurari generale, de viata si de sanatate, ASTRA Asigurari are o acoperire teritoriala completa asumandu-si Responsabilitatea pentru siguranta viitorului clientilor si preluand riscurile acestora.

 

 


 

CARPATICA ASIG

 

CARPATICA ASIG, prezenta pe piata asigurarilor de mai bine de 15 ani, dispune de un portofoliu complex de asigurari generale promovand astfel servicii de asigurare personalizate in functie de profilul clientului .

Evolutia indicatorilor economici - dublarea cifrei de afaceri in 2009 fata de 2008, recuperarea pierderilor inregistrate anterior, obtinerea de profit si de o cota de piata la 4.51% pe anul 2010 au condus la castigarea unui onorabil loc in Top 10 asiguratori romani.


 

CREDIT EUROPE Asigurari

 

Credit Europe Asigurari Reasigurari S.A. este autorizata sa desfasoare activitati de asigurari generale in Romania incepand cu data de 9 iulie 2007 si reprezinta o investitie directa a grupului financiar olandez Credit Europe Group N.V. si a concernului Fiba Group, prezent in 12 tari (10 din Europa si 2 din Asia) prin intermediul a aproximativ 11.000 de angajati si 76 de companii cumuland un capital social de peste 3 miliarde USD si active de peste 18 miliarde USD.

 


 

EUROINS

 

EUROINS a fost fondata în 1994, functionand pana în 2007 sub numele de ASITRANS. Preluarea companiei în 2007 de catre Grupul EUROHOLD a conferit stabilitate financiara si a contribuit la dezvoltarea si oferirea unor produse competitive. 

Un business cu o dimensiune sociala si umana atat de puternica, trebuie sa aiba la baza o abordare personalizata pentru fiecare client. EUROINS ofera sprijin fiecarui client – fie ca este vorba de persoana fizica sau juridica – an preluarea riscului ai oferirea unor produse de asigurare cat mai complete. Misiunea companiei este de a asigura clientii asupra corectitudinii ai promptitudinii în prestarea fiecarui serviciu.

 


 

GENERALI Asigurari

 

Istoria Grupului Generali in Romania incepe in anul 1835, odata cu infiintarea primei sucursale, in cel mai mare oras comercial romanesc al epocii, Braila, si avand, in principal, ca obiect de activitate, asigurarea marfurilor transportate. 

Anul 1993 marcheaza revenirea companiei Generali pe piata din Romania, societatea oferind, pentru inceput, clientilor sai (persoane fizice si persoane juridice) o gama larga de asigurari generale, precum: asigurari de incendiu, furt si talharie, CASCO, raspundere civila, asigurarea de intrerupere a afacerilor, asigurarea pentru toate riscurile de constructie, asigurarea pentru toate riscurile de montaj, asigurarea de leasing, asigurari maritime si de transport etc.

 


 

GROUPAMA ASIGURARI

 

Groupama, grup centenar născut din mutualismul agricol francez, a devenit unul dintre principalii asiguratori din Franta. Bazandu-se pe strategia de distributie prin multiple canale si strategia multibrand (Groupama si Gan), ambitia Groupama este de a ajunge unul dintre liderii pietei de asigurari din Europa.

Groupama, o companie multinationala de origine franceza, si-a consolidat prezenta în Romania prin achizitia celor trei companii: BT ASIGURARI. OTP GARANCIA si ASIBAN.

 


 

OMNIASIG

 

Din 1995 cladim un brand puternic a carui fundatie este creata de specialistii nostri in produse de asigurare.

Expertiza lor se concretizeaza in strategii de marketing eficiente, pe care forta de vanzare le transforma in afaceri de succes cu clienti si parteneri.
Clientul este in centrul preocuparilor noastre.
Obiectivul nostru este sa traducem caracteristicile tehnice ale produselor de asigurare in beneficii pentru clienti. Ne asiguram ca cele mai importante lucruri din viata lor, sanatatea, familia, proprietatile si afacerile lor beneficiaza de cea mai buna si mai completa acoperire care exista.
Ne imbunatatim permanent serviciile si produsele astfel incat clientul sa nu faca compromisuri. Suntem aici pentru ca stim cat de important este sa beneficiezi de tot ce e mai bun atunci cand ai nevoie de servicii de asigurare.

 


 

UNIQA ASIGURARI

 

UNIQA Asigurari a devenit membra UNIQA Group Austria, odata cu preluarea la finele anului 2008 a companiei UNITA, prima companie cu capital privat din Romania.

UNIQA Asigurari se situeaza printre liderii pietei de asigurari generale din Romania.
Are in prezent aproximativ 850 de angajati in peste 44 de sucursale si 124 de agentii. UNIQA Asigurari furnizeaza servicii pentru mai mult de 550.000 de clienti.

 


 


ALLIANZ-TIRIAC

 

Bazele fundatiei actualei afaceri Allianz-Tiriac Asigurari au fost puse in anul 1994, odata cu infiintarea societatii Asigurari "Ion Tiriac" SA (ASIT). Pornind de la zero, compania s-a instalat repede in fruntea ierarhiei operatorilor privati de asigurari. Cresterea accelerata a volumului de afaceri derulate a adus ASIT, in numai sase ani de existenta, pana pe pozitia secunda in topul celor mai importanti asiguratori din Romania.
Allianz-Tiriac ofera la ora actuala o gama completa de produse si servicii de protectie si planificare financiara, pe toate segmentele de asigurari - auto, bunuri, raspundere, viata, sanatate -, dar si in domeniul administrarii pensiilor private. Definitoriu pentru succesul Allianz-Tiriac Asigurari a fost echilibrul pastrat, in permanenta, intre ritmul de dezvoltare si siguranta financiara a companiei.

 


 

 

EUREKO

 

EUREKO  pertener ASIMAG

Eureko in Romania este parte a Eureko B.V, unul dintre cele mai puternice grupuri financiare din Europa. Prinicipalii actionari ai grupului sunt Rabobank si Achmea Association. Rabobank are peste 111 ani de experienta in servicii financiare si beneficiaza de cel mai mare rating de credit – AAA – acordat de agentiile de evaluare financiara Moody's si Standard & Poor's. Achmea Association este asiguratorul numarul 1 din Olanda, lider al pietei asigurarilor de sanatate si pensiilor.
Eureko ofera servicii inovatoare de asigurari si pensii. Este un partener profesionist si de încredere, iar performanta ii calauzeste.  Eureko este o organizatie careia ii pasa.
Valorile Grupului Eureko sunt empatia, inovatia si orientarea catre rezultate.

Eureko B.V., actionarul majoritar al Eureko in Romania, este unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Europa. Grupul Eureko opereaza in 10 tari si are peste 27.000 de angajati.
Grupul Eureko a fost infiintat in anul 1992, la Utrecht (Olanda), si activeaza pe piata asigurarilor de viata, de bunuri si de sanatate, precum si a fondurilor de investitii - managementul activelor si produselor bancare.
Scopul principal al Eureko B.V. este de a pune bazele unei aliante de companii care sa asigure o dezvoltare internationala, prin cautarea de oportunitati de parteneriat, atat pe pietele deja mature cat si pe cele aflate in dezvoltare.
Lider in Olanda pe piata asigurarilor de sanatate si a pensiilor, Eureko B.V. a inregistrat in 2009 un profit net de 1,4 miliarde de euro.

 


 

SIGNAL IDUNA

 

SIGNAL IDUNA partener ASIMAG

De peste o suta de ani ofera solutii complete de asigurari de sanatate la nivel European. In 2008 au lansat operatiunile pe piata din Romania, oferind pachete complete de asigurari de sanatate, de viata si de accident.
Inca de la inceput, si-au propus impunerea unui standard la nivel occidental pe piata asigurarilor, avand ca puncte de reper rigoarea si performanta intr-o piata sofisticata precum cea a Germaniei. Dispun de canale de distributie eficiente, de parteneri profesionisti si ofera pachete de asigurari flexibile, adaptate nevoilor dumneavoastra.
Grupul Signal Iduna este dedicat respectarii urmatoarelor principii:
• Performanta si competitia sunt factori esentiali pentru o dezvoltare economica sanatoasa
• Asigurarile private de sanatate, de accident si de viata sunt suplimente necesare si alternative ale sistemelor publice de asigurari
Asigurarea privata de sanatate trebuie sa fie o parte indispensabila a sistemului de securitate sociala.
Pentru a crea o retea de distributie complexa si eficienta, angajatii, consultantii si partenerii Signal Iduna sunt selectati astfel incat sa corespunda in totalitate standardelor germane. Acestia participa periodic la traininguri specializate, unde sunt pregatiti pentru a interactiona intr-un mod cat mai profesionist cu potentialii clienti Signal Iduna.